Bemutatkozás

A TEKLA Festékgyártó és Szolgáltató Kft. kizárólag magyar tulajdonban lévő festékgyár, mely 2015-ben ünnepli 25 éves fennállását. Alapítóink és munkatársaink több évtizedes festékgyártói múlttal rendelkeznek, és fontosnak tartják a termékek és szolgáltatások folyamatos fejlesztését.

Az elmúlt két évtizedben cégünk folyamatosan jelen volt a festékgyártási üzletágban. Vállalkozásunk által gyártott festékekkel és egyéb vegyipari termékekkel találkozhatnak a hazai, mind a nemzetközi üzletek polcain. Festékgyárunk mind a minőségi, mind a mindenhol egyre nagyobb szerepet kapó környezetvédelmi szempontok alapján világszínvonalú festékgyártást végez.

Vállalkozásunk 2010 évben végrehajtotta az elmúlt 25 év legnagyobb beruházását is, egy új csarnoképületet épített, amiben felületkezelési tevékenységet végez. Vállalkozásunk közepes méretig, műanyag termékek, illetve alkatrészek festését és felületkezelését tudja elvégezni egy teljesen zárt és automatizált rendszeren keresztül.

Minőség a jövőnk!

Németh Gábor
ügyvezető

 

Labeling a school and its students as failures one day and then throwing your hands up this business and walking away from them the next is wrong